PROIZVODNJA PVC, ALUMINIJSKE STOLARIJE I IZO STAKLA
Ivana Grande 45, Šašinovec - 10360 Sesvete
tel:
01 / 2014-871
tel:
01 / 2014-176
fax:
01 / 2014-177
Boje PVC stolarije
Eiche Dunkel
Eiche Rustikal
Mahagoni
Lärche
Golden Oak
Anthrazitgrau
Tannengrun
Silbergrau
Stahlblau
Početna stranica
PVC stolarija
Ulazna vrata
Izo staklo
Grilje
Rolete
Dodatni pribor
Specifikacije
PVC stolarija

Toplinska izolacija - ušteda energije, poboljšanje kvalitete života

Jedan od najvećih uzroka nestručno izvedene toplinske izolacije može predstavljati sam prozor. PVC prozori međutim, pomažu vam ne samo da uštedite na novcu, jer pojačana toplinska izolacija znači istodobno smanjenje potrošnje energije za grijanje, nego dodatno i smanjenje štetnog utjecaja na naš okoliš. Čak ni otežani klimatski uvjeti, poput ekstremne temperature ili morskog zraka zasićenog solju, ne mogu štetno utjecati na funkciju PVC prozora. Nije potrebna posebna njega prozora jer nema pojava propadanja prozora. Dugotrajnost, stabilnost oblika i robusna površina jamče da ćete dugo uživati u vašim PVC prozorima.
Sigurnost prozora zajamčena
Učinkovitu zaštitu od provala osim primjene povezanog zastakljenja nude i KÖMMERLING prozori od PVC profila. Ovi su prozori izrađeni od stabilnih PVC višekomornih profila s integriranim čeličnim ojačanjima. Primjenom sigurnosnog okova sa zasunima gljivastog oblika i specijalnog zastakljenja postiže se maksimalan stupanj sigurnosti za prozore. Protuprovalna zaštita se kompletira ručkama na zaključavanje.
Zaštita od buke - u interesu vašeg zdravlja


Otvoreni prozor omogućava prodiranje vanjske buke u prostoriju ? npr. Oko 75 dB ako je vani pojačani ulični promet.


Jednostruko zastakljen prozor prigušuje samo oko 20 dB, te ne zadovoljava uz današnja opterećenja bukom.


Eurodur-prozori sa standardnim izolacijskim zastakljenjem postižu 32 dB i smanjuju buku na 1/10.


Eurodur-prozori s funkcionalnim izolacijskim zastakljenjima postižu 45 dB, tj. smanjenje buke na 1/24.
Zaštita od vlage - provjetravanje
Sustav standardnog osnovnog provjetravanja. Standardno osnovno provjetravanje s KöClimat letvicama provjetravanja.
Deset minuta poprečnog provjetravanja kroz dva nasuprotna prozora najbolji je način situacijskog provjetravanja.
Sav zrak u prostoriji će se izmjeniti, akumulirana toplina, koja se bez velikih gubitaka može obnoviti, zagrijava svježi zrak.

EuroFutur - PVC stolarija

EuroFutur obilježavaju brojni zvjezdani trenuci u razvoju najmodernijih PVC profila.
Tako je osim pete zračne komore koju tvori čelična armatura, izuzetnoj čvrstoći prozora doprinjela i prikladna
četverokutna cijev koja može podnijeti najveća opterećenja.

Neprimjetan prijelaz s okruglih na uglate oblike daje draž mnogim građevinama. Sustav prozorskih profila EuroFutur u svojem dizajnu u cijelosti slijedi prirodne zakone.

Povezivanje elemenata pod pravim kutom i koso, s profilima okvira po slobodnom odabiru, omogućuje postizanje sigurnih konstrukcija zatvorenih balkona i izbočenja pročelja.

 1. Presjek profila visokih izolacijskih sposobnosti, ugradbene dubine 70 mm, uz najmanju mogućnost vanjskih pogleda i najveće prodiranje dnevnog svjetla.
 2. Dodatna peta komora za toplinsku zaštitu, zahvaljujući max. Dimendioniranij čeličnoj armaturi, uz inovacijsko oblikovanje.
 3. Najveća otpornost na vremenske nepogode i udarna žilavost PVC-a, koji se može u cijelosti reciklirati i koji je proizveden s najsuvremenijim stabilizatorima.
 4. Visoka osnovna sigurnost postiže se već s okovima u standardnoj izvedbi, zahvaljujući 13 mm dubokim osovinama za zatvaranje.
 5. S vanjske i unutarnje strane izrazito zaobljeni oblici, pružaju EuroFutur prozorima dizajn koji je upadljivo usmjeren na budućnost.
 6. S unutarnje strane glatki svijetli rubovi između letvica stakla i krila prozora, koji prozor čine užim i daju mu elegantniji izgled.
 7. Zahvaljujući širokoj ponudi i vrlo uskih profila prozorskih okvira i krila, može se u detalje optimirati slika pročelja.
 8. Duboki presjek okvira dopušta primjenu najnovijih, skrivenih kao i vidljivih okova.
 9. Najsuvremenija stakla s toplinskom i zvučnom izolacijom, sve do 39 mm debljine, preuzima duboki pregib prozorskog okvira.
 10. Brzo i učinkovito uklanjanje vode s prednje strane ? po izboru prema naprijed ili nevidljivo prema dolje.
 11. U glatkom, unutarnjem kosom pregibu koji je i jednostavan za održavanje, neće se zadržavati prljavština. Mogući prihvat kao raster-letve za prozorske okvire marke GreenLine.
 12. Građevno tehnički besprijekorno pripremljen priključak za unutarnje i vanjske prozorske klupice, ugradbene okvire i ostale priključne profile.

Što to ima RolaPlus, a što nemaju drugi sustavi? Opcija za tri različite funkcije, potpuno integrirane u jednom jedinom konstrukcijskom elementu. Pripremljeno za novogradnje i starije zgrade, za svaku situaciju ugradnje sve do najsitnijih detalja.

Osnovu za RolaPlus predstavljaju kutije prozorskih roleta, s nenadmašnim vrijednostima učunka građevinske fizike. Istodobno je moguća zaštita od sunčevih zraka, insekata i vanjskih pogleda.

GODEC GRAD d.o.o.
Sesvete - ZAGREB
tel: 01/ 2014-871, 01/ 2014-176, fax: 01/ 2014-177
e-mail: godec.grad@zg.t-com.hr